En blogg (jag vill egentligen ha citattecken kring det för mig ovana ordet) känns på något underligt vis mer seriöst än anteckningarna på min vanliga hemsida. Jag vet inte om det är bra eller dåligt; om jag skall säga att jag riskerar eller har chans att få fler läsare än tidigare.

Jag är för dålig på att tala om mina åsikter men jag har en plan: Om jag övar på att för mig själv kommentera texter på exempelvis poeter.se kanske jag lär mig att säga vad jag tycker så jag till slut till och med vågar publicera kommentarerna där…

Om man kommer på en bra idé måste man förverkliga den fort innan alla andra hinner ifatt, men hur vet man vad som är en bra idé?

http://xkcd.com/c56.html
Jag har blivit ganska förtjust i den serien. Nästan lika bra som Irregular Webcomic. Eller lika bra, fast mindre humoristisk och mer fin.

Lyssnar på just nu: GossamerEntropy