Tröttext, en tid gammal:
“När jag satt och åt idag kändes det lite som om jag skulle svimma, men jag lade mig på golvet en stund och sedan kändes det bättre. Varje stund du inte är här känns det konstigt tomt. Jag är rädd men jag får inget säga. Jag skriver för att glömma, så som människor dricker för mycket vin eller sväljer små vita tabletter. Vad händer? Jag är yr och längtar; kanske är jag yr av längtan. Nätterna är inte mina längre men måste återerövras. Kanske är det det jag behöver, nätterna jag saknar. Jag skall inte gå och lägga mig förrän jag måste, och jag måste inte. Var inte rädd för mig, var rädd om mig. Jag vill ge dig något, vadsomhelst. Du är all värme jag har och jag blir till is när du inte är här. Du betyder nästan allt för mig. Det händer att jag ligger i mörkret och ropar på hjälp, så svårt kan det vara att somna.”

Jag slutade samla på änglar när jag fann att de var människor och att jag älskade dem för det.

Dricker: Sir Williams
Läser: Freefall
Lyssnar på: Bright Eyes – Something Vague

Jag insåg att min hemsida har sett nästan likadan ut i snart nio år nu. Jag har snyggat till koden lite efter den första nybörjarkodningen, bytt adress två gånger och givetvis lagt till en massa ny text, men annars är den sig förvånansvärt lik. Kanske säger det något om mig som person; jag vet inte.