Skymningsljuset luktar sot, faller över staden, över väggarna och träden, en gammal eks stam och tunga lövverk, på marken mörknande löv som dämpar stegen. Intill, under ett annat träd, kastanjer. Bruna taggskal, och där, tyst, glimmar deras innanmäte. Ekorrögon, och när du går vidrör din ena armbåge som av en händelse min jackärm. Elektricitet.

Det var mer än ett år sedan jag rörde vid dig men jag trodde inte att det skulle bli aldrig mer. Tack för vad jag fick och tid som varit. Jag har sparat alla bilder.

Blog ImageFlyktfåglar / Rym med mig
Jag längtar dig
kom hit ikväll
med doft av blod och stjärnor
och ögonen mjuka av blickar
Vi skall gunga, vi skall kasta oss mot horisonten
som barn som flyger
för att de inte vet
att marken skall dra dem nedåt
och vi skall stå vid järnvägsstationerna
och räkna flyttfåglar och solnedgångar
och jag skall måla vingar på din rygg
med mina naglar
och du skall måla flyktfåglar på väggarna
och fylla i skuggornas konturer
Låt tågen passera
det kommer fler
jag skulle lova dig, om jag trodde på löften

Tack för att du fanns.