Förvånad lade jag märke till att jag fått en så kallad bloggutmärkelse, från bloggen Tefrossa. Jag blir förstås glad över att någon uppskattar min blogg men jag är tyvärr inte helt förtjust i det kedjebrevsaktiga i detta, så jag kompromissar genom att bara följa hälften av reglerna: Jag länkar till bloggen som nominerat mig samt till några andra bloggar som jag tycker skulle förtjäna en utmärkelse; dock tänker jag inte följa upp detta med att meddela dem reglerna för utmärkelsen. Givetvis länkar jag gärna till bloggar jag tycker om, men jag vill helst inte att de skall känna sig tvungna att länka tillbaka och till ytterligare bloggar och i och med detta skriva inlägg som egentligen inte har med bloggens tema att göra.

Hamna
Det privata blir personligt
Hennes Höghets hemligheter
Jag skrattar inte åt mig, jag skrattar med mig
Listiga kokboken
Skinny Fists
Bek Motorsågskäft
Barnasinne

(Reglerna för utmärkelsen är (egentligen) följande:
1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.)

(Jag är egentligen glad för det här, och nu fick jag dessutom anledning att länka till några bloggar som jag sannolikt inte skulle ha länkat till annars eftersom jag åtminstone någorlunda försöker hålla mig till teman som poesi/skrivande och sömn/drömmar. Tack.)