¤ Så fina anteckningsböcker. Jag vill ha. Särskilt den här. Och/eller den här.

¤ Första numret av tidningen Vi Läser är i ett hörn av framsidan markerad som “Ny tidning om böcker”. På samma plats på tredje numret står det istället “Succémagasinet”. Vad stod där på nummer två? “Vi har sålt ganska mycket av vår upplaga redan”?

¤ Någon, hjälp mig att finna en inte helt sönderspelad version av dokumentären Kentucky Teenage Vampires (på svenska “Vampyrer i verkligheten”). Den gick på svensk teve -98 eller -99 kanske och jag har den på vhs men har råkat spela över slutet. Den dokumentären var mitt sällskap och min tröst under så många sönderskurna tonårsnätter; jag vet inte om jag egentligen vill se på den igen men jag skulle ändå vilja ha den som ett minne.

– – –

Vissa tycker inte om bloggar som skriver inlägg på mer än några få rader. De säger att “ingen” orkar läsa och att det inte finns någon mening med att ha en blogg som ingen läser. Eller kanske har man för få bilder; återigen är det “ingen” som läser, “det ser ju så tråkigt ut”. Kanske har man valt ett udda ämne som bara den där Ingen är intresserad av. Hej, Ingen. Jag tycker om dig i alla fall.