Jag har haft en hysteriskt rolig natt. Allvarligt talat, faktiskt. (Jag använder inte ironi. Tyvärr kan folk tro att man är ironisk när man säger detta.)
Jag hade så hög feber så jag ungefär drömde i vaket tillstånd, kom på massor av funderingar i stil med “om en lömsk främling i ett hörn säger att man inte skall lita på lömska främlingar; skall man lita på honom då?” och “hur tolkar man uttalandet: ‘Jag ljuger alltid när jag är hemma. Nu är jag hemma.'”. Jag hade hemskt dålig balans dessutom och höll på att ramla in i en bokhylla när jag skulle hämta ett glas vatten. Dessutom såg jag svaga fraktalartade färgmönster innanför ögonlocken när jag blundade, särskilt då jag lyssnade på musik, vars texter jag dessutom lyckades tolka på alla möjliga antagligen inte riktigt förväntade sätt.

Ibland är det nästan lite synd att jag inte äger någon febertermometer; det hade varit intressant att veta hur många grader som orsakade allt det där.