En dröm som jag inte kan beskriva bättre än som en blandning av filmerna Groundhog Day och The Butterfly Effect. En kombination av romantisk komedi och filosofiskt drama med temat att få möjligheten att göra om en enda dag tills den blir… jag vet inte… rätt? Att rätta till allt från små detaljer till allvarliga katastrofer. När jag vaknade mitt i natten ville jag nedteckna alltihop men insåg att det antagligen skulle bli flera sidor och att jag var alldeles för trött för det, så nu har jag glömt det mesta av drömmen. Det gör inte så mycket. En behaglig känsla dröjer sig kvar.


Neuroner

“Här är havet blått som upphettat stål
vågkammarna skär svetsgnistor
ur bottenleran
vaknar sakta rudor,
fåglar ur de förrycktas minnen
hur de dvalade under ytan
i väntan på liv
och flagor av dun och sparvminnen
hur de vecklades ut och flykte
hur de gnistrade och bytte
en timme av vingar
mot en årstid av jord”