Ur senaste nattens drömmar:

Baron Münchhausen fann en person som påstod att han kunde ge svar på alla världens frågor, men att mottagaren säkert skulle ångra att han frågat. Baronen ville då först ha svar på frågan om varför han så säkert skulle ångra sig och fick veta att för att få det svaret måste han ta emot ett kuvert som innehöll alla de andra svaren samt ge ett obrytbart löfte om att han när han fått det första svaret skulle tillgodogöra sig innehållet i brevet även om han då skulle ha ångrat sig. Han lovade och fick sitt svar, någonting enkelt om att han skulle bli uttråkad av att inte längre ha några svar att sträva efter. Därefter åt han upp brevet.

Lite senare på natten/morgonen minns jag inte vad jag drömde, men jag vaknade med någon sorts reklamslogan i huvudet: “Hot Dogs – dejtingservice för hundar